Der er ingen tvivl om, at det er fornuftigt at spare på strømmen. Både for miljøets skyld og for din pengepungs skyld. Men det betyder jo ikke, at du skal gå på kompromis med designet, hvis du skal ud at købe lamper til dit hjem. Se lynguiden her på siden, hvordan du finder pæne, energivenlige lamper, der passer til dit hjem.

Find lavenergi-bordlamper, væglamper, gulvlamper og loftslamper til dit hjem, online. Der kan være mange penge at spare, og du får et meget stort udvalg af lamper at vælge imellem. Læs med herunder, hvordan finder den helt perfekte, energivenlige lampe, som passer til dit hjem.

Sådan finder du pæne, energivenlige lamper

Den nemmeste måde at finde den helt rigtige lampe på, er ved først at gå efter parameteren ’energivenlig’. Når du så har indsnævret udvalget, så kan du kigge på, hvordan designet er.

  • Gå efter LED-lamper: LED-lamper er blandt de mest energieffektive lyskilder på markedet. De bruger mindre strøm end glødepærer, og pærerne skal ikke udskiftes lige så tit.
  • Vælg evt. lysdæmper: Hvis du vælger en lampe med lysdæmper, kan du regulere lysstyrken, så du ikke behøver at bruge unødvendigt lys, men kan få den styrke, du har brug for.
  • Bæredygtighed: Du kan også vælge en lampe, som er bæredygtig – både gennem hele produktionsapparatet, og når du en gang om mange år vil bortskaffe den.
  • Kvalitet: Vælg en lampe af høj kvalitet. På den måde er du sikker på, at den kan holde i mange år. Det er igen både godt for din pengepung og for miljøet, så der ikke bliver så meget affald.
  • Farve, form og størrelse: Når det er på plads, er det også vigtigt at tænke over udseendet. Den skal passe til rummets stil og indretning. Både når det gælder farve, form og størrelse.

Endelig skal du også vælge en lampe, der passer til placeringen – altså hvor den skal stå eller hænge. Er det en gulv-, bord-, væg- eller loftslampe, du har brug for? Nogle lamper kan faktisk bruges flere steder i hjemmet. F.eks. enten på bord eller væg. Eller på væg eller loft.

Vælg den energivenlige lampe, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!