Anlægsstruktører er utrolig efterspurgte. Overalt i Danmark er der mangel på dem. Vælger du en erhvervsuddannelse (EUD) som anlægsstruktør, så er du sikker på at finde et job, når du har fået dit svendebrev. Du vil ikke komme til at spilde din tid.

Næsten alt, vi går på, kører på, cykler på og lander på, har der været anlægsstruktører ind over. Uanset hvor du går, står, eller løber, har de haft en finger med i spillet. Vil du udføre et meningsfyldt arbejde, så skal du tage en erhvervsuddannelse som anlægsstruktør.

Du gør en forskel

Tænk på, hvor stor forandring og fornyelse du bidrager med til beboerne, som bor på stedet, hvor du bygger. Dit arbejde med grus, sand, beton og rør vil påvirke vores alles hverdag og binde os alle tættere sammen.

Du vil kunne se, hvordan dit arbejde tager form stykke for stykke. Dit arbejde vil berøre utrolig mange mennesker mange år frem.

Anlægsstruktør er for de seje!

Veje, broer, lufthavne og kloakker er blot nogle af de anlæg, du kan blive kastet ud i. Det kræver dog også noget af dig. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage et ansvar.

Som anlægsstruktør vil du også få masser af frisk luft, imens du kommer i form med det fysiske arbejde. Og du får endda løn, imens du træner. En ren win-win-situation.

Det er lige til!

Det er lige til, for allerede efter niende klasse kan du begynde en erhvervsuddannelse som anlægsstruktør. Du skal blot have en Folkeskoleeksamen eller tilsvarende med 2 i dansk og matematik.

Afveksling i din erhvervsuddannelse

I din erhvervsuddannelse som anlægsstruktør kan du komme ud som lærling gennem dit uddannelsesforløb via en praktikpladsaftale. Således kan du skifte mellem skolen og det praktiske ude i den virkelige verden. På den måde når du heller ikke at blive træt af skolen.

På skoleopholdene vil du blive opdateret om nye teknikker, nye materialer, nye design m.m. Bæredygtighed og miljø er også begreber, du vil lære om og arbejde med. Disse begreber bliver også mere og mere vigtige for dit arbejde i fremtiden.

Du vil lære at køre og betjene alle mulige maskiner. Du vil komme til at arbejde både i land og by. Det bliver ikke kedeligt. Under din uddannelse som anlægsstruktør vil du få mange spændende udfordringer, mens du bidrager til fundamentet til hele vores samfund.

Økonomi

Under hele din uddannelse som anlægsstruktør er du økonomisk sikret. Din godkendte læreplads betaler dig elevløn, når du er ude hos dem i det praktiske. Og imens du går på skole og lærer det teoretiske får du din SU.

Vil du læse mere om at blive anlægsstruktør, så klik her.