Det er næsten lige før, at man kan tabe kæben, når man ser beløbet nederst på energiregningen. Det er nok sådan, de fleste danskere har det i disse dage. Måske har du også hørt om en luft til vand varmepumpe?

Det var der helt sikkert ikke lige så mange, som havde hørt om for bare tre år siden. Men i takt med at priserne på energiregningerne er steget kraftigt, så er opmærksomheden på en luft vand varmepumpe også steget. Og det er ikke uden grund, for der er faktisk rigtig mange fordele ved en luft til vand varmepumpe.

Varm huset op på en effektiv måde

Du kan sikkert godt huske de gamle film, hvor manden i huset kom slæbende ind med spandevis med brænde til brændeovnen. Så kunne de tænde op i brændeovnen og få en dejlig varme i huset. Senere kom også andre alternativer til. Mange danskere har i dag et fyr stående, som brænder på enten gas eller olie.

Men de ekstreme prisstigninger efterlader rigtig mange danskere med en meget stor regning for at varme huset og vandet i huset op. Det kan for mange være en helt uoverskuelig udgift, men det kan der heldigvis gøres noget ved. Med en luft til vand varmepumpe kan langt de fleste danskere spare en del penge på at varme huset op.

En luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe udnytter den varme som er i luften omkring anlægget. Den varme overføres til vandet i pumpen, som på den måde kan cirkulere i dit hus og varme det op. Således behøver du også kun én pumpe til at varme flere forskellige afdelinger i dit hus op. En luft til vand varmepumpe fylder ikke meget, og kan monteres udenfor dit hus, så den heller ikke forstyrrer din indretning.

Slutteligt kan du faktisk også slippe for alt besværet med at sætte din nye pumpe op. Du kan med i prisen få både vejledning og montering af pumpen, så du sikrer dig, at du kommer godt fra start på dit nye energieventyr.

Hos Scanheat er du også sikret, at varmepumperne har de rigtige sikkerhedskvalificeringer og -certifikater, så du ikke skal bekymre dig om det. Så måske skal du overveje, om en luft til vand varmepumpe ikke er noget for dig? Så kan du spare penge på regningen, som du kan bruge på en masse andet sjov i stedet for at varme dit hus op. Det lyder da godt, gør det ikke?