Varmepumper er ekstremt populært hos nybyggere, og det er der en god grund til. Der er nemlig en række fordele, ved at installere en varmepumpe, der gør det meget billigere for dig at varme din bolig op på en grønnere måde. Her kan du læse mere om, hvad du kan forvente af en god varmepumpe, og hvorfor det er så populært.

Hvorfor vælger man varmepumpe?

Den primære årsag til, at mange nybyggere foretrækker at installere en varmepumpe, er at man får en jævn varmestrøm i hele hjemmet, vedvarende energi og en billigere varmeløsning. Det er nemlig sådan, at man kan få en kompletløsning med varmepumpe, der man både kan varme vand og luft op indendørs. Der er med andre ord rigeligt med muligheder for, at få en grøn varmeløsning der dækker over flere behov.

Det er også den primære årsag til, at nybygger forebygger varmepumpe over andre tilsyneladende grønne opvarmingsløsninger som pillefyr eller oliefyr. Der er nemlig en del faktorer, der gør varmepumpen endnu grønnere. Varmepumpen er faktisk den mest miljørigtige varmekilde på markedet. En varmepumpe skaber vedvarende energi, der er meget bedre for klimaet og for dig. Varmen fordeles jævnere i din bolig, og du får en opvarmingsløsning både for vand og hus.

En varmepumpe larmer heller ikke, så du kan trygt installere den i dit hjem, uden at skulle være bange for at den står og larmer. Dette gælder uanset hvornår på året det er. Det er også meget smart at man kan styre varmepumpen med en app. På den måde kan du regulere varmen, selv om du ikke er hjemme, eller regulere varmen i sommerhus hjemmefra. Når man først har prøvet en varmepumpe, er det svært at gå tilbage til andre varmekilder.

Er en varmepumpe en god investering?

Der er også en hel del penge at spare på en god varmepumpe. Det er nemlig en billigere løsning, hvis den er installeret korrekt, end andre opvarmningsløsninger. Det er nemlig sådan, at en varmepumpe giver dig en langt lavere vand- og varmeregning. Det sparer dig for mange penge hver måned, men også på lang sigt.

Der er nogen, der blive lidt afskrækket over varmepumpe pris inkl montering, men det er ekstremt vigtigt, at man får varmepumpen installeret og placeret korrekt. Kun da, fungerer den optimalt og kan give dig de store besparelser. En varmepumpe er en god investering, både for nybyggere og for dig, der vil installere en varmepumpe i en ældre bolig. En populær luft til luft varmepumpe, har for eksempel tjent sig ind efter 5-10 år. Det må man sige er en svært god investering, både for klimaet og for din pengepung.

Når man bygger nyt hus, er det nemt at tilrettelægge for grønnere løsninger som solcellepaneler og varmepumpe. Det er også en af de mange grunde til, at varmepumpe fremdeles er den foretrukne varmekilde hos nybyggere. Det sparer dig også for mange penge, at du kan få en løsning til dit hjem, der inkluderer både vand og varme. De fleste der bygger nyt, vil gerne have en grønnere livsstil og et lavere energiforbrug, og her passer varmepumpen perfekt ind.